Påsk!Vi brukar ofta arrangera mat- och träningsresor över påsken men i år ligger påsken tidigt och vi kommer fira på hemmaplan. Eller fira och fira, brukar du fira påsk?Vet inte om vi brukar fira den, men vi brukar absolut njuta av några dagars ledigt där vi ofta passar på att träffa familj och vänner. Hemma eller i vår stuga i fjällen. Vi kom just överens om att påsk ändå är en väldigt härlig högtid. Ledigt, ofta vår i luften och utan de många "krav och måsten" som finns under exempelvis julen. Håller du med? Påsen känns lite mer fri att göra som man vill! Förra året bjöd vi in våra familjer till påsklunch, och solen tittade fram så mot en vägg gick det fint i bara t-shirt! En som var väldigt nöjd över vårens första strålarSå fritt från påskbord. Här kommer två tips från oss på tema påsk. I år väljer vi:1. Smarrig frukost med mangosmoothie och chia2. Smarrig påsktårta Vaniljchia med mangosmoothieEn återkommande favorit hos oss, och här kommer recept: 2 dl 1dl yoghurt3msk chiafrön1 krm vaniljpulverHonung1 banan2 dl fryst mangoJuice från 0,5 apelsinGÖR SÅ HÄRBlanda kokosmjölk med yoghurt, chiafrön och vaniljpulver. Smaka av med lite honung om du vill. Låt stå (över natten exempelvis) Mixa banan med mango och apelsinjuice och klicka ovanpå chian. Enjoy! Här är vår PÅSKTÅRTA som blev succé förra året. 200g mandel6 ägg (varav fyra gulor) 4 msk honung400ml kondenserad mjölk5 lime JordgubbarSaltGÖR SÅ HÄR:Mixa mandlar och blanda med två ägg, 4 msk honung och en nypa salt. Tryck ut i en form och grädda i ugn ca 10-15min på 175 grader. Blanda kondenserad mjölk med resterande äggulor och juice och skal från limen. Låt stå och dra 30min. Fyll pajskalet med fyllningen och grädda i ugn ca 15-20min på 175 grader. NJUT💛🍓Om du har ett påsktips som du vill dela med oss blir vi jätte glada!Påskkram /Johanna och Caroline